Evenementen

AgendaOp deze plek verzamelen we allerlei evenementen die worden georganiseerd rondom de thema's duurzaamheid en bouwen. Twee thema's die wat ons betreft met elkaar zijn verbonden en een warm plaatsje in ons hart hebben. Wij zijn altijd geïnteresseerd om hier meer over te weten en om mensen te ontmoeten die hier ook belang aan hechten; een gedeelde interesse met veel van onze klanten hebben we gemerkt!

Open huis Familie Idema, Langbroek

idema2Op zaterdag 15 en zondag 16 juli stelt de Familie Idema haar huis open voor iedereen die geïnteresseerd is in bouwen met Brüggemann: duurzame houtskeletbouw in degelijke Duitse kwaliteit.

Op deze dagen bent u tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom om zelf te zien hoe een Brüggemann woning er uit kan zien, om inspriratie op te doen of om kennis te maken met ons bedrijf: onze Nederlands sprekende vertegenwoordiger Eva Vermaas en directeur Reinhold Brüggemann zijn deze dagen ook aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar indien u deze moeite toch zou willen nemen, stellen wij dat zeer op prijs en zorgen we er voor dat er een kleine attentie voor u klaar ligt.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij kijken er naar uit om u op een van deze dagen te mogen verwelkomen! Bij wijze van voorproefje kunt u alvast het blog bekijken dat de familie Idema heeft bijgehouden op www.droomhuisidema.wordpress.com. Ook kunt u via deze link meer lezen over de woning.

Lees meer

Dag van de duurzaamheid 10 oktober 2017

De landelijke Dag van de Duurzaamheid vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2017. Door heel Nederland vinden, voor het achtste jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Samen...lees meer 

Logo Dag van de Duurzaamheid groot