Evenementen

AgendaOp deze plek verzamelen we allerlei evenementen die worden georganiseerd rondom de thema's duurzaamheid en bouwen. Twee thema's die wat ons betreft met elkaar zijn verbonden en een warm plaatsje in ons hart hebben. Wij zijn altijd geïnteresseerd om hier meer over te weten en om mensen te ontmoeten die hier ook belang aan hechten; een gedeelde interesse met veel van onze klanten hebben we gemerkt!

Informatiemiddag De Nederzetting Almere Oosterwold

Op zaterdagmiddag 18 november vindt de eerste informatiebijeenkomst over De Nederzetting plaats. Je bent van harte welkom!

De informatiemiddag vindt plaats in ons Oosterwold Paviljoen aan de Hannah Arendtweg 10 in Almere. Tijdens de bijeenkomst vertellen de conceptontwikkelaar, architect, aannemer en jurist je alles over wonen in Oosterwold, de visie achter De Nederzetting, het woningontwerp met alle specifieke mogelijkheden en technische aspecten, het financiele plaatje en het ontwikkelproces. Én, je leert je potentiële buurtgenoten kennen... Ook is er alle tijd voor vragen. We sluiten af met een borrel. 

Reserveer de middag van 18 november alvast in je agenda en meld je aan voor de nieuwsbrief om een uitnodiging te ontvangen op www.denederzetting.nl

 basiswoning-achterkant.jpg