Evenementen

AgendaOp deze plek verzamelen we allerlei evenementen die worden georganiseerd rondom de thema's duurzaamheid en bouwen. Twee thema's die wat ons betreft met elkaar zijn verbonden en een warm plaatsje in ons hart hebben. Wij zijn altijd geïnteresseerd om hier meer over te weten en om mensen te ontmoeten die hier ook belang aan hechten; een gedeelde interesse met veel van onze klanten hebben we gemerkt!

60 jaar firma Brüggemann Neuenkirchen: open huis!

Wat in 1957 begon met de opening van een klein timmerbedrijf, is vandaag de dag uitgegroeid tot een moderne firma met meer dan 140 medewerkers. Wij verbinden traditie met technische vooruitgang en hebben ons aan veranderende marktomstandigheden aangepast. Door middel van jarenlange ervaring, verdere scholing en investeringen in moderne techniek hebben we ons de laatste tientallen jaren weten te ontwikkelen tot een succesvolle bedrijfsgroep. Ondanks dat zijn we een familiebedrijf gebleven - daar zijn we trots op! Om ons 60-jarige BRÜGGEMANN jubileum te vieren houden wij:

OPEN HUIS

ZATERDAG 23 SEPTEMBER 2017: 14.00 - 18.00 UUR
ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017: 10.00 - 18.00 UUR

Graag nodigen wij u uit voor ons feestelijke programma met onder meer rondleidingen en muziek, waarbij natuurlijk ook de inwendige mens niet wordt vergeten! Wij kijken uit naar uw komst!

Hartelijke groeten,
Familie Brüggemann

 Tag der offenen Tür

Dag van de duurzaamheid 10 oktober 2017

De landelijke Dag van de Duurzaamheid vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2017. Door heel Nederland vinden, voor het achtste jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Samen...lees meer 

Logo Dag van de Duurzaamheid groot