Hier zijn we ook trots op!

Trots! Dat zijn we natuurlijk op alles waar we met liefde aan hebben gewerkt. Hier willen we graag een paar zaken onder de aandacht brengen die nét even wat anders zijn of die iets zeggen over onze bedrijfsvoering.

Renovatie van een schoolgebouw

Renovatie van een schoolgebouw

Trots zijn we op de renovatie van een schoolgebouw uit de 50er jaren. Deze uit acht gebouwen bestaande school met zo'n 29.000 m2 vloeroppervlakte had dringend behoefte aan een renovatie om de energiebehoefte substantieel terug te dringen.

Tentoonstellingsgebouwen DBU

Tentoonstellingsgebouwen DBU

In Osnabrück hebben we een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van het nieuwe, op passiefbouw gebaseerde, tentoonstelling- en kantorencomplex van DBU (Deutsche Bundesstiftung Umwelt). Op 16 november 2016 hebben we voor onze bijdrage aan dit gebouw de 'Holzbaupeis Niedersacksen 2016' mogen ontvangen.

Milieubeschermingsprijs

Milieubeschermingsprijs

Op 19 november 2014 hebben we de RWE Klimaschutzpreis in ontvangst mogen nemen. Een erkenning voor wat wij doen aan bescherming van het klimaat. Rechts op de foto Tobias Brüggemann.

Manege voor olympiër

Manege voor olympiër

Trots zijn we op de twee maneges die we hebben mogen bouwen voor Ludger Beerbaum, de Duitse viervoudig olympisch kampioen paardenspringen.