Maneges

reithalle

Paarden, de geur van stro en turf: daar hoort hout gewoon bij! Dit robuuste en duurzame materiaal met zijn prachtige, natuurlijke uitstraling is niet weg te denken uit maneges en stallen. De firma Brüggemann bouwt sinds jaar en dag maneges, stallen en longeercirkels al dan niet overdekt. Kortom, wij bouwen alles wat met de paardensport te maken heeft.

Bij ons wordt ieder project individueel ontworpen en geproduceerd. Geheel naar uw wensen en behoeften. Innovatieve oplossingen zijn onze specialiteit. Wij streven er naar dat u met een goed gevoel en in een korte doorlooptijd het gebouw van uw wensen ziet ontstaan. Dat doen wij door het aanbieden van een constructie met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en door de korte montagetijd, vanwege voormontage in onze fabriek.

Bij ons kunt u als klant profiteren van onze ervaringen bij eerdere projecten; in de loop der jaren hebben wij inmiddels een groot aantal opdrachtgevers in deze branche mogen helpen met de verwezenlijking van hun paardenwensen, waar onder ook olympisch kampioen Ludger Beerbaum.

Mocht u ook plannen hebben in deze richting, dan kunnen wij u onze productiefaciliteiten in Neuenkirchen laten zien en desgewenst ook enkele van onze gerealiseerde projecten in Duitsland. Mail of bel gerust voor een afspraak,