Nieuws

Mobiel kantoor Almere Oosterwold in gebruik (en te koop natuurlijk !)

paviljoen plaatsen oosterwold

Inmiddels hebben wij ons mobiele kantoor in Almere Oosterwold in gebruik genomen. Dit Paviljoen staat aan de Hannah Arendtweg nummer 10. Dat is de tuin van 'Oosterwold Pioniers' Frank Meijers en Jacqueline de Ruijter. Zij zijn als ervaringsdeskundigen zeer goed op de hoogte van alles wat er komt kijken bij het bouwen in dit ongewone bouwgebied en daarom bieden zij hun diensten aan, aan een ieder die hier wil bouwen: of het nu gaat om advies of om volledig ontzorgen u kunt bij hen terecht: www.oosterwold.wordpress.com

Het paviljoen is ontworpen door 8A Architecten uit Rotterdam www.8aa.nl en gebouwd door Brüggemann. Dit is ons eerste samenwerkingsprojekt en daar hebben we veel van geleerd, maar nog veel belangrijker: het smaakt naar meer! Wij zijn apetrots op de 4 D's die aan dit prachtige eindresultaat ten grondslag liggen: Dutch Design, gecombineerd met Duitse Degelijkheid!

Ons doel is natuurlijk dat wij mensen die geinteresseerd zijn in duurzaam bouwen in Oosterwold, op locatie kunnen voorzien van informatie over bouwen met de firma Brüggemann uit Neuenkirchen, Duitsland. Mocht u ons in Almere Oosterwold willen bezoeken, dan kunt u een afspraak maken met Eva Vermaas, via telefoonnummer: 06-21270756 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zullen wij in dit paviljoen regelmatig presentaties geven; de data vindt u te zijner tijd op onze website.

Om antwoord te geven op de reeds vele malen gesteld vraag 'is dit paviljoen ook te koop?' Het antwoord is jazeker! Dit paviljoen bezorgen wij bij u thuis voor Euro 62.500,- Dat is inclusief de gehele binnenafwerking (keukentje, verwarming, wateraansluiting, kastenwand, tafel etc.). Ideaal voor iemand die op zoek is naar bijvoorbeeld kantoor aan huis in de tuin. Natuurlijk kunnen wij ook zo'n paviljoen speciaal naar uw wensen maken, geen probleem!