Over BRÜGGEMANN

Bouwbedrijf Brüggemann uit Neuenkirchen in Duitsland is een degelijk familiebedrijf met een middelgrote omvang van zo'n 125 medewerkers. Zij bouwen al bijna 60 jaar niet alleen woonhuizen, maar alle mogelijke soorten bouwwerken zoals scholen, ziekenhuizen, musea, maneges, bedrijfsgebouwen en wooncomplexen. Kortom: alles kan! Organisatorisch is het bedrijf opgedeeld in drie takken: houtbouw, daktechniek en energiezuinige woningen. Gezamenlijk dragen zij zorg voor een foutloos bouwproces en een foutloos eindproduct.

In 1957 legde August Brüggemann de basis voor het huidige bedrijf. In 1974 nam zijn zoon Reinhold Brüggemann de leiding over en sinds 2003 maakt kleinzoon Tobias ook deel uit van de directie. Klik hier om meer te lezen over historie van het bedrijf.

august bruggemann
August Brüggemann

reinhold bruggemann
Reinhold Brüggemann

tobias bruggemann
Tobias Brüggemann

Sinds de oprichting, bijna 60 jaar geleden, is er natuurlijk veel veranderd. Vooral de technische vooruitgang is van enorme betekenis geweest. Ondanks deze veranderingen is Brüggemann een bedrijf gebleven dat ook vandaag de dag nog steeds garant staat voor de hoogst mogelijke ambachtelijke kwaliteit en het beste vakmanschap. Alle woningen worden uitsluitend in de eigen fabriek in Neuenkirchen Duitsland geproduceerd.

Team

teamfotoHet team bestaat uit hooggekwalificeerde vakmensen, ingenieurs en technici. Stuk voor stuk bekwame, betrouwbare mensen die allemaal hun best doen om hun werk perfect af te leveren, of het nu gaat om advies, planning of uitvoering van het project ter plaatse of in de fabriek in Neuenkirchen. De kwaliteit van het individu is natuurlijk van wezenlijk belang, maar daarnaast zijn wij ons er van bewust dat de de beste prestaties pas geleverd kunnen worden als er ook goed als een team wordt samengewerkt. Het geheel is immers meer dan de som der delen: 1+1 = 3 !

Bedrijfsfilosofie

Techniek is voor ons bedrijf van het allergrootste belang. Het inzetten van de modernste apparatuur is onontbeerlijk om aan de hoge eisen te kunnen voldoen die klanten aan ons stellen. Door te voldoen aan deze eisen blijft er groei mogelijk en kunnen niet alleen de bestaande arbeidsplaatsen worden gewaarborgd, maar kunnen er ook nieuwe arbeidsplaatsen worden gecreëerd. Maar behalve het belang van de techniek en het belang van goede medewekers staat een oprechte, eerlijke en persoonlijke relatie met de klanten hoog in ons vaandel; dit is een onmisbaar ingrediënt om een project succesvol te maken. Afspraak is afspraak! 

Firmengelände50