Stappenplan

Natuurlijk bent u -in welk stadium op weg naar uw nieuwe huis ook- van harte welkom voor een gesprek met ons. Globaal hebben we hier echter aangegeven hoe een volledig proces ongeveer verloopt. Mocht u interesse hebben in een gesprek met ons; neem gerust contact op met een van onze contactpersonen.

Informatie en advies

IMG 5421Geïnteresseerden verzamelen vaak allerhande catalogi en prijslijsten, maar een persoonlijk gesprek met ons levert meestal meer op. Al in het eerste gesprek kunnen wij aan de hand van uw wensenlijst (die u ons van tevoren heeft toegestuurd) een presentatie geven van uw droomhuis.

Planning

Nadat u bij ons alle belangrijke informatie over gezonde en kwalitatief hoogwaardige houtbouw heeft verzameld, kunt u met uw eigen architect of met een van onze architecten aan de slag. Een droomhuis helemaal naar uw wensen. En vanzelfsprekend ook naar uw budget, maar dit niet ten koste van kwaliteit of gezondheid.

Offerte

Als we samen plannen hebben gemaakt, de architect het huis heeft ontworpen en alles klopt, dan werken wij een individuele en transparante offerte voor u uit. Natuurlijk is deze gratis en vrijblijvend voor u en bindend voor ons.

Opdrachtverlening

Een bezichtiging van onze referentiehuizen laat u de uitgebreide keuzemogelijkheden van ons aanbod zien. Eventuele wijzigingen in de offerte worden probleemloos doorgevoerd. Als u akkoord bent met ons aanbod en u geeft groen licht, zet u uw handtekening onder de opdrachtverlening en wij planning uw woning in.

Productie en montage

Dan gaat het echt beginnen. Op de bouwplaats wordt de bodemplaat of de kelder gemaakt. Parallel daaraan worden in onze werkplaats de houten elementen gefabriceerd. Vervolgens worden de elementen naar de bouwplaats vervoerd en gemonteerd. De montage van de hoofdconstructie inclusief ramen (die er in de fabriek al zijn ingezet) neemt slechts zo'n vier dagen in beslag.

Afwerking en oplevering

Onafhankelijk van het weer worden nu de technische installaties aangebracht zoals verwarming,
elektriciteit en water. De binnenafwerking gebeurt volgens de keuze die u heeft gemaakt uit ons uitgebreide assortiment. Het droogstoken zoals we dat kennen van gemetselde woningen is bij een voorgefabriceerde houten woning niet nodig, waardoor veel tijd wordt bespaard; vaak is het mogelijk om al binnen zes maanden na het eerste contact te verhuizen. In uw nieuwe woning zult u zich vanaf de eerste dag thuis voelen vanwege het aangename binnenklimaat en vanwege de zekerheid dat u langdurig van onze diensten gebruik zult kunnen blijven maken.