Betrouwbaar en competent
Hier bent u aan het juiste adres!

Ervaring

Ook in Nederland

In Nederland is houtbouw nog relatief nieuw. Firma Brüggemann uit Duitsland beschikt echter over 60 jaar ervaring op dit terrein en is uitgegroeid tot een gerespecteerd specialist in duurzame, energiezuinige, comfortabele houtbouw. Uitgekiend materiaalgebruik, uitstekende isolatie en aangenaam wonen – dat is waar wij ons vakmanschap voor inzetten. Zo’n 160 uitstekend opgeleide, eigen medewerkers vormen ons familiebedrijf. Wij werken altijd volgens de hoogste standaarden en zijn wars van compromissen als het over kwaliteit en duurzaamheid gaat.

Sinds begin jaren ’90 zijn we ook actief in Nederland. Inmiddels hebben wij in de Lage Landen tientallen projecten gerealiseerd.

We werken intensief samen met Nederlandse architecten: Dutch design - Duitse degelijkheid.

VANDAAG BOUWEN VOOR MORGEN

Samen. Uw projekt.

Jarenlange ervaring, de hoogste kwaliteitseisen en investeringen in de modernste machines en technieken hebben ons tot een toonaangevend houtbouwbedrijf gemaakt.

Bouwen met hout ontziet natuur en milieu en creert voor ons mensen een gezonde leefomgeving. Daarom staat bij ons de passie voor hout centraal. Het belangrijkste in ons denken is de gezondheid en het welbevinden van de mensen.

Bij het realiseren van uw woning zijn wij uw betrouwbare en competente partner die u de beste materialen en de slimste oplossingen biedt. Wij zetten onze ervaring, oprechtheid, verantwoordelijkheidsgevoel, teamspirit en passie in om uw projekt tot een succes te maken.

Dat zijn waardes die u vertrouwen kunt. Te allen tijde.    

DE HOOGSTE EISEN

Daar geloven in!

 • Ervaring - ook in Nederland    
  In Nederland is houtbouw nog relatief nieuw. Wij hebben echter meer dan 60 jaar ervaring met hout -we passen ons aan de marktontwikkelingen aan, optimaliseren onze producten, prestaties en processen en investeren in onderzoek en ontwikkeling om ook in de toekomst eerste klas kwaliteit af te kunnen blijven leveren.
  Sinds begin jaren '90 zijn we ook actief in Nederland en hebben daar inmiddels tientallen woningen gerealiseerd.     
 • Individualiteit    

  Kant en klaar van de plank vind je bij ons niet -het ultieme privilege is de perfekte en unieke oplossing voor onze klanten te vinden. 

 • Kwaliteit    
  Eersteklas kwaliteit voor uw projekt - de hoogste kwaliteitseisen aan ons en aan onze toeleveranciers.
 • Eerlijkheid
  Transparantie bij iedere stap in het proces staat op de voorgrond -voortdurend contact en informatie uitwisseling in de plannings- en uitvoeringsfase vinden wij erg belangrijk.

 
     

 • Verantwoordelijkheid    
  Wij dragen verantwoordelijkheid voor het milieu, onze medemens en onze medewerkers - en voor uw project!
 • Teamspirit    
  160 deskundigen verstaan hun vak –  op alle gebieden wordt met kennis van zaken hand in hand gewerkt.
 • Passie    
  Wij houden van HOUT - het werken met dit bouwmateriaal uit de natuur ligt ons na aan het hart!    
SAINT-GOBAIN Brüggemann
Holzbau GmbH
BRÜGGEMANN
Dach- & Wandtechnik GmbH
BRÜGGEMANN
Effizienzhaus GmbH