Energiezuinigheid
Ook goed voor de portemonnee

LUCHT- EN KIERDICHT

en dampopen

Bij Houtskeletbouw bevindt de isolatie zich in de dragende constructie en niet er voor, zoals bijvoorbeeld bij traditionele gemetselde woningen. Daardoor kan niet alleen de wand slanker blijven (bij gelijke of zelfs betere isolatiewaarden) het zorgt ook voor een koudebrugvrije constructie. Doel van dit alles is een fijn wooncomfort (geen tocht, geen koude wanden) en lagere kosten voor verwarming.

BLOWER-DOORTEST

bij ons standaard

We zijn trots op ons werk. Niet alleen op hetgeen er te zien is, maar ook op hetgeen er gemeten kan worden. Daarom laten we een onafhankelijk derden bureau een blower-doortest doen. U krijgt van dit resultaat een certificaat dat bewijst dat wij uw woning lucht- en kierdicht hebben opgeleverd. Een mooi begin van een heerlijk wooncomfort en lagere verwarmingskosten!  

TOEKOMSTBESTENDIGE INSTALLATIES

Modern en energiezuinig

Sinds we in Nederland vrij abrupt gedwongen zijn om van onze traditionele manier van energievoorziening -het gas- af te zien, hebben we ons in korte tijd moeten herorienteren op andere energiebronnen, zoals warmtepompen, zonnepanelen etc. .Deze herorientatie is in Duitsland al langere tijd gaande. Wij laten u graag meeprofiteren van onze ervaringen op dit terrein, zodat ook uw woning van slimme en duurzame installaties kan worden voorzien.

SAINT-GOBAIN Brüggemann
Holzbau GmbH
BRÜGGEMANN
Dach- & Wandtechnik GmbH
BRÜGGEMANN
Effizienzhaus GmbH