EEN WIND- EN WATERDICHT CASCO
Daar zijn we goed in

DE BUITENSCHIL KANT EN KLAAR

Schoon en droog zelf aan de slag

Behalve over de architectuur aan de buitenkant, hebben Nederlanders ook zo hun eigen ideeën over hoe hun droomhuis er van binnen uit moet zien. Daarover nadenken en dat vormgeven is voor de meeste mensen het leukste deel van het bouwen; zodra de rijstebrijberg is verorberd en het casco staat, gaan de leuke dingen vorm krijgen: trappen, binnendeuren, kleuren en materialen. We merken in de praktijk dat Nederlandse klanten het uitzoeken en vormgeven van de binnenafwerking graag zelf doen, of samen met een locale partner. Dat is een prima oplossing: het wind- en waterdichte casco plaatsen wij voor u in de kortst mogelijke tijd.

Daarna kunt u op uw eigen manier en in uw eigen tempo verder met de afbouw van de woning. 

Onder een casco verstaan wij een zeer goed geïsoleerde buitenschil (RC waardes naar wens), lucht- en kierdicht, inclusief eindbehandelde kozijnen (aluminium, kunststof, hout), glas (3-dubbel), dakbedekking, gevelbekleding, binnenwanden eenzijdig open. Kortom; de buitenkant is helemaal gereed en de binnenkant klaar om afgewerkt te worden. Om er voor te kunnen zorgen dat u uw woning ook van binnen zo vorm kunt geven als u dat wenst, stemmen wij in onze werkvoorbereiding natuurlijk met u af welke voorzieningen in het casco nodig zijn, zodat u goed uit de voeten kunt met de andere werkzaamheden.  

BOUWEN MET BRÜGGEMANN

Wij zijn een uitvoerend bedrijf

Wij realiseren graag uw droomhuis. Dat gaat echter wat ons betreft over de uitvoering: wij brengen datgene wat op papier staat tot leven. Anders gezegd: de tekeningen waarmee u bij ons komt en waaraan meestal vele gesprekken met uw architect ten grondslag liggen, die zetten wij om. Wij zijn uitdrukkelijk geen architecten; de gesprekken over uw dromen, het 'waarom' van de woning, het invullen van uw wensenlijstje daar bent u al heel lang mee bezig geweest met de architect van uw keuze, die vorm heeft gegeven aan datgene wat in uw hoofd zit. Indien de tijd daar is om datgene wat nu op papier staat ook daadwerkelijk realiteit te laten zijn, kunnen wij iets voor u betekenen.

Maar het maakt ons niet uit wat we bouwen, het gaat ons er om dat u op het eind van het proces tevreden bent met wat er staat.

Mocht u zelf geen architect hebben of willen, maar wel kunnen genieten van een Brüggemann woning, dan kan onze eigen architecte (bij ons in dienst) een ontwerp voor u maken.   

SAINT-GOBAIN Brüggemann
Holzbau GmbH
BRÜGGEMANN
Dach- & Wandtechnik GmbH
BRÜGGEMANN
Effizienzhaus GmbH