BRÜGGEMANN
Om meer dan één reden

1. Ervaring

Ook in Nederland

In Nederland is houtbouw nog relatief nieuw. Wij, de Firma Brüggemann uit Neuenkirchen Duitsland, beschikken echter over 60 jaar ervaring op dit terrein en zijn uitgegroeid tot een gerespecteerd specialist in duurzame, energiezuinige, comfortabele houtbouw. Uitgekiend materiaalgebruik, uitstekende isolatie en aangenaam wonen – dat is waar wij ons vakmanschap voor inzetten.    

>>> HARTELIJK WELKOM


   

2. VAKMANSCHAP

160 eigen medewerkers

Bouwen is een vak, bouwen met hout is een vak. Een vak waar wij trots op zijn. De mensen die bij ons werken hebben allemaal een uitgebreide vakopleiding gehad. Om te kunnen groeien en te kunnen blijven innoveren leiden wij elk jaar zelf 10-15 mensen op van leerling tot meester-gezel. Alleen die mensen die uit het juiste hout gesneden zijn, kunnen bij ons terecht. Het opleiden van 'jong bloed' brengt ons de continuïteit waardoor wij ons verder kunnen blijven ontwikkelen.

Wij produceren en monteren alleen met onze eigen mensen, we huren geen derden in. Wij nemen ons werk namelijk zeer serieus en staan voor onze kwaliteit!
 Ook onze medewerkers in andere geledingen van het bedrijf, zoals inkoop, calculatie, advies, werkvoorbereiding worden voortdurend bijgeschoold zodat we samen up-to-date blijven!

>>> TEAM


   

3. SNEL EN EFFICIENT

Prefabricage is de sleutel

Wij produceren zo veel mogelijk vooraf in onze fabriek in Neuenkirchen; een schone, droge omgeving waar  mensen hun werk kunnen doen zonder last te hebben van de weersomstandigheden en waar het prettig werken is. De machines zijn computergestuurd, hetgeen grote nauwkeurigheid brengt. Deze manier van werken beperkt het aantal fouten tot een absoluut minimum. Dat zie je terug in onze kwaliteit en snelheid: wij zijn in staat binnen een week een wind- en waterdicht casco te plaatsen, waardoor de kosten op de bouwplaats beperkt blijven.

>>> FABRICAGE & MONTAGE


   

4. DUURZAAMHEID EN ENERGIEZUINIGHEID

Aandacht voor mens en milieu

De natuur is onze inspiratie en onze gids. Wij zijn er goed van doordrongen dat beperking van onze ecologische footprint belangrijk is voor mens en maatschappij. Tegen deze achtergrond hebben wij ons gespecialiseerd in de bouw van toekomstbestendige houten huizen, waarin het uiterst comfortabel en gezond wonen is. Geen emissies van schadelijke stoffen en zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. En dat tegen zo laag mogelijke exploitatiekosten. En welk materiaal is daar beter voor geschikt dan hout? 

>>> ENERGIEZUINIGHEID


   

5. HISTORIE

Een familiebedrijf in hart en nieren

Het feit dat we een familiebedrijf zijn met een lange geschiedenis en grote betrokkenheid maakt dat we met een gerust hart kunnen zeggen: 'het komt altijd goed'. Op het eind van het traject staat er een mooi project en hebben wij hoe dan ook een tevreden klant. Want daar gaat het ons uiteindelijk om: een tevreden klant. De naam Brüggemann draagt de familie namelijk met trots en dat moet zo blijven!

>>> HISTORIE


   

6. Kosten

En wat kost dat dan allemaal?

Met deze vraag begint het vaak. Een vraag die op voorhand niet heel eenvoudig te beantwoorden is. Alle wensen kunnen bij ons worden vervuld, geen enkel probleem. Maar het spreekt vanzelf dat aan alles een prijskaartje hangt.

Dat gezegd hebbend stellen we wel vast dat onze prijs-kwaliteitverhouding zonder meer goed is. Dat merken we aan onze goed gevulde opdrachtenportefeuille, niet zelden afkomstig uit aanbestedingen waarin we concurreren met andere partijen.

>>> FINANCIEN

SAINT-GOBAIN Brüggemann
Holzbau GmbH
BRÜGGEMANN
Dach- & Wandtechnik GmbH
BRÜGGEMANN
Effizienzhaus GmbH