BOUWEN IN OOSTERWOLD
Landelijk wonen in de Randstad

Oosterwold

Een bijzonder bouwgebied!

Binnen de gemeente Almere ontstaat op 4.300 hectare een bijzonder bouwgebied: Oosterwold. Het ligt tussen de oostkant van Almere en de westkant van Zeewolde. Hier is ruimte voor 15.000 nieuwe woningen, met behoud het groene en agrarische karakter.

Dit wordt gewaarborgd door het feit dat slechts 1/8 deel van de kavels bebouwd mag worden, de rest moet besteed worden aan groen.

Kijk op de site van de gemeente voor meer informatie:
www.maakoosterwold.nl

Impressie

van de door ons in Oosterwold gerealiseerde woningen

Inmiddels hebben we een tiental individuele woningen in opdracht, waarvan de helft al is gerealiseerd. Het gaat in de meeste gevallen om wind- waterdichte casco's, waarmee de opdrachtgevers zelf aan de slag zijn gegaan, of gaan, om ze af te (laten) maken.  

Woonhuis Buitenplaats

Oosterwold

Deze schuurachtige woning past perfect in het landelijke Oosterwold én bij de opdrachtgevers: de woning bestaat naast een woongedeelte uit een atelier waar ruimte is voor hun hobbies. Dat was de grote woonwens! Gevelbekleding douglas hout, behandeld met verf van Jotun.
Architektuur van de hand van Niels Groeneveld en Raoul Vleugels van Werkstatt Architecten in Eindhoven.

Galerij

Interesse?

Bouwen in Oosterwold

Mocht u ook overwegen om te gaan bouwen in Oosterwold en interesse hebben in onze bouwwijze, dan kunt u  een afspraak maken.

>>> CONTACT

SAINT-GOBAIN Brüggemann
Holzbau GmbH
BRÜGGEMANN
Dach- & Wandtechnik GmbH
BRÜGGEMANN
Effizienzhaus GmbH